Centru de presă

SubscribeSubscribe

Ştiri recente

 • La Sîngerei, sectorul de poliție devine mai accesibil și prietenos

  Oct 16, 2018

  La Sîngerei, sectorul de poliție devine mai accesibil și prietenos

  Sectorul de poliție nr.1 din or. Sîngerei a devenit mai accesibil și mai deschis comunității, fiind reproiectat în corespundere cu principiile și bunele practici ale activității polițienești comunitare. Lucrările au fost finanțate de Guvernul SUA, în cadrul proiectului „Suport pentru reforma poliției din Republica Moldova”, implementat de PNUD.

 • Cu sediul renovat, Institutul Național al Justiției modernizează procesul de instruire al viitorilor judecători și procurori

  Oct 15, 2018

  Cu sediul renovat, Institutul Național al Justiției modernizează procesul de instruire al viitorilor judecători și procurori

  Pe 15 octombrie 2018, Institutul Național al Justiției din Moldova (INJ) și-a inaugurat sediul renovat. Astfel, instituția a devenit mai accesibilă pentru persoanele cu dizabilități. Totodată, viitorii judecători și procurori vor beneficia de condiții mai bune pentru formarea profesională.

 • Ajutați-ne să prevenim sarcinile în adolescență: tinerii se exprimă prin teatru social

  Oct 11, 2018

  Ajutați-ne să prevenim sarcinile în adolescență: tinerii se exprimă prin teatru social

  Un grup de adolescenți din mai multe orașe ale țării, fete și băieți, membri ai Rețelei de Tineri Educatori de la Egal la Egal “Y-PEER Moldova”, au lansat astăzi, de Ziua internațională a Fetelor, o piesă de teatru social despre prevenirea sarcinilor nedorite în adolescență . Piesa, montată și jucată de tineri, cu susținerea UNFPA, explorează fenomenul sarcinilor nedorite și a necesității educației pentru sănătate în rândul tinerilor din Moldova.

 • Cu sprijinul UE, la Șerpeni a fost inaugurat un complex sportiv

  Oct 8, 2018

  Cu sprijinul UE, la Șerpeni a fost inaugurat un complex sportiv

  Unul dintre cele mai moderne complexe sportive din țară a fost inaugurat în satul Șerpeni, raionul Anenii Noi. Edificiul are capacitatea să găzduiască competiții regionale și a fost construit cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD.

SubscribeSubscribe

Istorii

SubscribeSubscribe

Articole

SubscribeSubscribe

Mesaje ale Secretarului General ONU