Adaugă femei experte în lista de referință pentru mass-media

Simțiți că nu mai aveți surse bune și de încredere pentru a realiza un material jurnalistic bine-documentat? Sau cunoașteți o femeie a cărei experiență profesională poate fi utilă atât dvs., cât și altor jurnaliști?

Atunci completați formularul oferit de Asociația Presei Independente pentru a îmbogăți lista femeilor experte din diferite domenii. Astfel, tot mai multe femei experte vor fi citate în presă și invitate la emisiuni TV. Bineînțeles, API va contacta experta propusă de dvs., înainte de a fi inclusă în baza de date.

Baza de date a fost elaborată în cadrul Programului de susţinere a mass-media în asigurarea egalităţii de gen, implementat de API cu suportul financiar al Programului ONU „Femeile în Politică” și cu sprijinul financiar al Guvernului Suediei.

Lista urmează să fie completată şi actualizată cu ajutorul jurnaliştilor şi activiştilor. În dreptul numelor expertelor, este indicat domeniul lor de expertiză, funcția deținută și adresa de email la care pot fi contactate.

Acest exercițiu își propune fortificarea capacităţilor instituţiilor mass-media (presa scrisă, presa online, TV) pentru promovarea egalităţii de gen în Republica Moldova.